titel

picture Voor de katten beschikken wij over ruime binnen- en buitenverblijven waar uw kat vrij rond kan lopen, met krabpalen en klimbomen. Alle binnenverblijven zijn betegeld en voorzien van centrale verwarming, zodat uw kat het niet koud hoeft te hebben. Tevens zijn diverse speelattributen aanwezig en worden de katten wekelijks geborsteld en gekamd.
Het is mogelijk om zelf uw eigen manden of kleden mee te nemen, maar u kunt ook een kleed van ons gebruiken. Wij beschikken over eerste klas blik- en droogvoer voor uw kat. Heeft uw kat medicijnen nodig dan zullen wij deze toedienen. Verder beschikken wij over een kleinere ruimte voor dieetkatten. Ons diervriendelijk gediplomeerd personeel zal voor plezierig verblijf van uw kat zorgen. picture
  • Verplichte entingen: zie vaccinaties
    Niesziekte: de vaccinatie is niet 100% dekkend. Katten met een verminderde weerstand kunnen ondanks de vaccinatie toch niesziek worden.
    Uiteraard zullen wij de nodige aandacht aan uw kat besteden mocht deze ondanks de entingen toch ziek worden.
  • Ziekte: de eigenaar machtigt de pensionhouder tot die handeling betreffende het dier welke noodzakelijk zijn voor de gezondheid en welzijn van het dier. De gemaakte dierenartskosten en de hier uit voortvloeiende behandeling zijn voor rekening van de eigenaar van het dier.
  • Schade aan derden: als het dier aantoonbare schade aanbrengt aan de derden dan zullen deze worden verhaald op de eigenaar van het dier.
  • Manden: meegebrachte manden en dekens of eventuele speeltjes zullen worden gebruikt als de eigenaar dit wil, maar de pensionhouder is niet verantwoordelijk voor deze spullen. Eventuele schade kan niet worden verhaald op de pensionhouder.
  • Blessure of ziekte: de eigenaar is verplicht om de pensionhouder op de hoogte te stellen van een eventuele blessure of een pas doorstane ziekte van het dier en dit te vermelden bij opname in het pension, zodat wij daar de nodige aandacht aan kunnen schenken.
De laatste jaren vormen vlooien een steeds groter probleem, het is dus raadzaam uw huisdier(en) voor opname in het pension te behandelen.

Bij vragen, twijfel of problemen, kunt u het beste even contact met ons opnemen voor overleg.


Copyright De Eersteling / MaxMind Technologies