titel

Voor de honden beschikken wij over ruime binnenkennels met buitenrennen. Alle binnenverblijven zijn voorzien van centrale/hetelucht verwarming, zodat uw hond altijd lekker warm kan liggen. Tevens zijn er zeven speelweiden met twee meter hoog hekwerk. Het is mogelijk om zelf uw eigen manden of kleden mee te nemen, maar u kunt ook een kleed van ons gebruiken. picture
picture Wij voeren de hoogwaardige brokvoeding van Happy Dog (dit is bij de prijs inbegrepen).
Wilt u ander voer voor uw hond of krijgt uw hond speciaal dieetvoer, brengt u dit dan mee. Liefst per portie verpakt of met maatbeker. Geef altijd wat extra voer mee.
Heeft uw hond medicijnen nodig dan zullen wij deze toedienen. Verder beschikken wij over aparte ruimtes voor oudere honden en wordt er overdag muziek gedraaid.
Ons diervriendelijk gediplomeerd personeel staat klaar om uw hond(en) een fijne tijd te geven!
  • Teven: tijdens de Bouwvak, Kerst en Oud/Nieuwjaar, nemen wij geen loopse teven aan.
  • Verplichte entingen: zie vaccinaties
    Kennelhoest: deze enting geeft geen 100% garantie dat uw hond de kennelhoest niet krijgt. (zie vaccinaties)
    Uiteraard zullen wij de nodige aandacht aan uw hond besteden mocht deze ondanks de entingen toch ziek worden.
  • Ziekte: de eigenaar machtigt de pensionhouder tot die handeling betreffende het dier welke noodzakelijk zijn voor de gezondheid en welzijn van het dier. Eventueel gemaakte dierenartskosten en de hieruit voortvloeiende behandeling zijn voor rekening van de eigenaar van het dier.
  • Schade aan derden: als het dier aantoonbare schade aanbrengt aan de derden dan zullen deze worden verhaald op de eigenaar van het dier.
  • Manden: meegebrachte manden en dekens of eventuele speeltjes zullen worden gebruikt als de eigenaar dit wil, maar de pensionhouder is niet verantwoordelijk voor deze spullen. Eventuele schade kan niet worden verhaald op de pensionhouder.
  • Blessure of ziekte: de eigenaar is verplicht om de pensionhouder op de hoogte te stellen van een eventuele blessure of een pas doorstane ziekte van het dier en dit te vermelden bij opname in het pension, zodat wij daar de nodige aandacht aan kunnen schenken.
De laatste jaren vormen vlooien een steeds groter probleem, het is dus raadzaam uw huisdier(en) voor opname in het pension te behandelen.

Bij vragen, twijfel of problemen, kunt u het beste even contact met ons opnemen voor overleg.


Copyright De Eersteling / MaxMind Technologies